Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ είναι μια υπηρεσία απευθύνεται σε όλους, τόσο για ανακούφιση από κάποιο μυοσκελετικό πόνο, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση

Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Ανακουφίζει, χαλαρώνει και αναζωογονεί το σώμα. Το μασάζ είναι γνωστό για τη φυσική θεραπευτική επίδραση που ασκεί τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχική διάθεση. 

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή άλλης ιδιότητας. Προσφέρεται τόσο για ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Και αυτό γιατί η κακή στάση σώματος, η πολύωρη εργασία και το στρες καταπονούν το σώμα και επιβαρύνουν τη διάθεσή μας.

Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, προάγουμε τη συνολική ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται.

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ δρα στα σημεία που αποφορτίζουν την ένταση από το σώμα. Το απελευθερώνει από το σφίξιμο και τον πόνο. 

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στο Physiotherapy-Tree

Αυτή είναι μια φόρμα αιτήματος, η τελική κράτηση με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες ώρες θα σταλεί email ή θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

    Στυλιανός Μαυρίδης Φυσιοθεραπευτής
    espaimg
    This site is registered on wpml.org as a development site.