Βιογραφικό

Στυλιανός Μαυρίδης –

Πτυχιούχος τμήματος φυσικοθεραπείας

Ο Στυλιανός Μαυρίδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1993. Είναι απόφοιτος  του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας και μέλος του πανελλήνιου συλλόγου φυσικοθεραπευτών. Έχει παρακολουθήσει έναν ευρύ κύκλο σεμιναρίων φυσικοθεραπείας με χαρακτηριστικότερα τα σεμινάρια για ενήλικους ασθενείς με νευρολογικές βλάβες υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Καθηγητών της μεθόδου Bobath (Ι.Β.Ι.Τ.Α.), τα σεμινάρια για την αντιμετώπιση της κύφωσης και της σκολίωσης καθώς και τα σεμινάρια για τη λειτουργική αξιολόγηση των κάτω άκρων και τη διαμόρφωση των πελμάτων.

Έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής στο κέντρο αποκατάστασης ΛΥΔΙΑ του ομίλου EUROMEDICA στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας μέχρι το 2021, ενώ από το 2022 διατηρεί το δικό του κέντρο φυσικοθεραπείας (Physiotree) επί της οδού Βουλγαροκτόνου 4 στην Καβάλα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Η φυσικοθεραπεία για τον Στυλιανό Μαυρίδη είναι ο τρόπος μέσω του οποίου συμβάλλει στην εξάλειψη του πόνου και της δυσλειτουργίας των ασθενών, προσφέροντάς τους ανακούφιση και μια ταχεία επιστροφή στην καθημερινότητα δίχως περιορισμούς και προβλήματα.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η άρτια επιστημονική κατάρτιση και η συνεχής επιμόρφωση του Στυλιανού Μαυρίδη εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

Φυσικοθεραπευτής Καβάλα

10+


Σύγχρονα Μηχανήματα

στο χώρο μας

130+


Ασθενείς έλαβαν θεραπεία

αυτό τον χρόνο

100%


Βελτίωση της κατάστασης

των ασθενών μας

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟ PHYSIOTHERAPY TREE

01

Λήψη Ιστορικού

Λαμβάνεται το ιστορικό του ασθενούς, ο οποίος συγχρόνως προσκομίζει και τις ιατρικές γνωματεύσεις

02

Σχεδιασμός

Σχεδιασμός πλάνου αποκατάστασης με γνώμονα τον σεβασμό στη μοναδικότητα του ασθενούς

03

Εφαρμογή θεραπείας

Εφαρμογή της θεραπείας σύμφωνα με το πλάνο που σχεδιάστηκε στο προηγούμενο βήμα

04

Επανένταξη

Δίνονται οδηγίες στον ασθενή για την αποφυγή υποτροπής του προβλήματος & ομαλότερη επανένταξη

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Στο Physiotherapy tree του Στυλιανού Μαυρίδη θα βρείτε τους πιο σύγχρονους χώρους φυσικοθεραπείας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

Στυλιανός Μαυρίδης Φυσιοθεραπευτής
espaimg
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.