SUPER INDUCTIVE SYSTEM

SUPER INDUCTIVE SYSTEM

Η τεχνολογία βασίζεται σε ένα υψηλής ισχύος ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζειθετικά τον ανθρώπινο ιστό.

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την μείωση πόνου, την επούλωση καταγμάτων, την μυοχαλάρωση, την μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.

• Συχνότητα έως 150 Hz
• Ένταση έως 2.5 Tesla
• Πατενταρισμένη τεχνολογία πηνίου
• Παρακολούθηση ποιότητας παλμού
• Δυναμική λειτουργία με έγχρωμη οθόνη αφής
• ΓΡΗΓΟΡΑ πρωτόκολλα
• Πλοήγηση τμημάτων σώματος
• Βάση δεδομένων
• Έτοιμα πρωτόκολλα και θεραπευτική εγκυκλοπαίδεια
• Πολύσπαστος βραχίονας 6 αρθρώσεων
• Τρόλλεϋ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Το ευρύ φάσμα συχνοτήτων εξασφαλίζει ότι το BTL Super Inductive System ενδείκνυται για όλα τα στάδια των επώδυνων καταστάσεων. Η διαχείριση τους βασίζεται σε τρεις διαφορετικές θεωρίες για τον έλεγχο του πόνου. Κάθε μια από αυτές ποικίλει σε φάσμα συχνοτήτων. Επομένως η θεραπεία με το SIS οδηγεί σε άμεση ανακούφιση σε όλα τα στάδια των διαταραχών, είτε χρόνια είτε οξεία.

Τα γραφήματα δείχνουν μείωση του πόνου μετά από 5 με 10 θεραπείες με το BTL Super Inductive System. Τα αποτελέσματα στην οπτική αναλογική κλίμακα. δείχνουν πως το 87% των των ασθενών παρουσίασαν μείωση του πόνου.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την αρθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστά την χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ

Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.

ΜΥΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου εντός του νευρομυϊκού ιστού, οδηγεί σε αποπόλωση των νεύρων και συσπάσεις των μυών. Με βάση την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί διευκόλυνση ή ενίσχυση των μυών.

ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η μείωση του αυξημένου μυϊκού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυϊκού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος , όπως είναι και η σπαστικότητα.

ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΗΝΙΟΥ

Το BTL Super Inductive System διαθέτει μοναδικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Ο έξυπνος σχεδιασμός του πηνίου πάνω στον εφαρμοστή επιτρέπει την ομαλή θεραπεία , ακόμα και κάτω από τις πιό απαιτητικές συνθήκες , που είναι συχνότητες έως 150 Hz και ένταση έως 2.5 T. Μοναδικό είναι επίσης τοl σύστημα ψύξης του πηνίου, το οποίο επιτρέπει την παρατεταμένη χρήση της συσκευής για αρκετές θεραπείες ακόμα και όταν λειτουργεί σε μέγιστες τιμές αυξάνοντας το φορτίο της. 

Το πηνίο και ο πολύσπαστος βραχίονας είναι συντονισμένοι  μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Για την εύκολη και ακριβή ρύθμιση των διαφόρων τύπων θεραπείας, το πηνίο είναι εξοπλισμένο με μια άνετη λαβή ενσωματωμένη στην συσκευή μέσω του πολύσπαστου βραχίονα, που επιτρέπει την ρύθμιση του πηνίου σε οποιαδήποτε θέση.

Στυλιανός Μαυρίδης Φυσιοθεραπευτής
espaimg
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.