Εφαρμογή μαγνητικού διεγέρτη

Η τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται στο SIS (Εφαρμογή μαγνητικού διεγέρτη) στηρίζεται σε υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό. Με την εφαρμογή μαγνητικού διεγέρτη επιτυγχάνεται η ανακούφιση του πόνου, η επούλωση των καταγμάτων, η μυϊκή χαλάρωση, η μυϊκή διέγερση – ενδυνάμωση καθώς και η κινητοποίηση των αρθρώσεων.

Εφαρμογή μαγνητικού διεγέρτη

Εφαρμογή μαγνητικού διεγέρτη

Η εφαρμογή του μαγνητικού διεγέρτη είναι μια υπηρεσία γίνεται εύκολα, ανώδυνα και με εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και πάνω από τα ρούχα, χωρίς σωματική επαφή. Προκαλεί ακούσιες μυϊκές συσπάσεις και διέγερση των ιστών του σώματος ακόμα και από απόσταση.

Από τον μαγνητικό διεγέρτη παράγονται ισχυροί παλμοί μικρής διάρκειας, με τη συχνότητα που θα επιλέξει ο ασθενής και έτσι προκαλούνται συσπάσεις της μυϊκής ίνας, διέγερση του νευρικού ιστού και κυτταρική ανάπλαση. Η μέθοδος είναι ασφαλής και μπορεί να εφαρμοστεί και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παθήσεις για την Εφαρμογή Μαγνητικού Διεγέρτη

Με την εφαρμογή του μαγνητικού διεγέρτη μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις παρακάτω παθήσεις.

Πλεονεκτήματα Θεραπείας

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στο Physiotherapy-Tree

Αυτή είναι μια φόρμα αιτήματος, η τελική κράτηση με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες ώρες θα σταλεί email ή θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

    Στυλιανός Μαυρίδης Φυσιοθεραπευτής
    espaimg
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.