Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση

Η Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση είναι το Α & το Ω για την άμεση αποκατάσταση του ασθενούς. Είναι η υπηρεσία κατά την οποία ο Φυσικοθεραπευτής συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του ασθενή. Καταγράφει όλα τα συμπτώματα του ασθενή, ταξινομεί και επεξεργάζεται τα ευρήματα, προκειμένου να καταλήξει στα κατάλληλα μέσα και τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει κατά τη φυσιοθεραπεία.

Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση

Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση

Η φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση είναι απαραίτητη πριν από κάθε έναρξη της θεραπείας, αλλά και κατά τη διάρκεια της για να αξιολογείται η θεραπεία και να βλέπουμε την αποτελεσματικότητά της.

Η φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση γίνεται μέσω της συνεντεύξεως του φυσικοθεραπευτή με τον ασθενή. Ο φυσικοθεραπευτής μέσω συζήτησης συλλέγει πληροφορίες του προβλήματός σας, της καθημερινότητάς σας, και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Για αυτό και συνιστάται ο ασθενής να έχει μαζί του όλες τις αντίστοιχες εξετάσεις που έχουν γίνει, τις γνωματεύσεις των γιατρών αλλά και οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο για να κατανοήσει καλύτερα το πρόβλημά σας ο φυσικοθεραπευτής.

Έπειτα ο φυσικοθεραπευτής αναλύοντας όλα τα παραπάνω, βγάζει τη δική του διάγνωση για τις κατάλληλες τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει με βάση το πρόβλημά σας. Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα ίσως και να χρησιμοποιηθούν και κάποιες γενικές και ειδικές δοκιμαστικές μεθόδους για να εστιάσει ακριβώς την αιτία του προβλήματος.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στο Physiotherapy-Tree

Αυτή είναι μια φόρμα αιτήματος, η τελική κράτηση με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες ώρες θα σταλεί email ή θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

    Στυλιανός Μαυρίδης Φυσιοθεραπευτής
    espaimg
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.